For anti-chalga and anime fans!

For Anti-Chalga and Anime fans!
 
ИндексPortalРегистрирайте сеВход

Share
 

 ~ Фен Фикче~

Go down 
АвторСъобщение
~One Wish~
SiS of baby*
SiS of baby*
~One Wish~

Брой мнения : 244
Age : 25
Registration date : 15.06.2008

~ Фен Фикче~ Empty
ПисанеЗаглавие: ~ Фен Фикче~   ~ Фен Фикче~ EmptyЧет Юли 17, 2008 8:16 pm

Този фик ми допада и затва го пускам..НЕ Е МОЙ!Ако ви харесва,кажете дали да пускам още глави!!!Аа и не съм го проверявала за грешки-...критики казвайте..но дори и да казвате фика не е мой 11 !


Глава 1: Срещата
"Не е възможно да съм се изгубила...Не е възможно...."

Бягайки като уплашено зайче,Сакура не можеше да повярва на собствената си глупост,как е възможно да се изгуби с нейните способности на нинджа...
Продължавайки да бяга и да се опитва да намери правилния път,беше изгубила ориентация за времето до такава степен,че вече се свечеряваше и трябваше да си намери място,където да прекара ноща...

"Бравоооо Сакура...Как може да си такава идиотка, да се докажеш пред другите беше пълна идиотщина,сега не стига че се загуби,но и трябва да чакаш докато те намерят..." Сакура не искаше да признае че има нужда от помощ,но точно в този момент и се искаше някой да я беше намерил,за да не се налага да пренощува сама в тази гора пълна с опастности.

Докато се луташе в мрака за удобно място за преспиване,Сакура се натъкна на някаква слаба светлина.Надеждата и започна да се връща все повече и повече с приближаването на светлината.Изведнъж се спря...

Тази слаба светлина всъщност се оказа запален огън,а до него седеше човек...."Кой е този човек ?" запита се тя...
От любопитство реши да се приближи достатъчно за да огледа непознатия или по точно момчето по нейна преценка,което беще седнало и явно не беше я усетил.
След като реши че няма опасност той да я забележи,започна да изследва лицето на непознатия.Той беше доста добре сложен за възрастта си,мускулесто тяло,според нея доста добре тренирано..Но впечатление и направи друго,лицето....това беше най - красивото лице което беше виждала някога,и най-тъжното,а може би лице лишено от всякакви емоции.Тя не можеше да прецени. Гарвановата черна коса,която беше в комплект с черните като катран очи, доста добре контрастираха с бледата кожа на момчето.

Изведнъж от невнимание,Сакура привлече вниманието на непознатия върху себе си....
Черните му очи се обърнаха в посоката на шума и непознатия се приготви за атака...но преди да атакува попита със смразяващ глас "Кой е там?Излез и се покажи".
Сакура замръзна..."Ами сега.."-помисли си тя...Но реши да рискува и бавно излезе от скривалището си като се стараеше да бъде предпазлива и се подготви за отбрана в случай че нещата се успожнят.

Непознатия се загледа съсредоточено от мястото където излезе Сакура,той не я изпусна и за момент от очи,докато тя излезе и се показа нацяло от мястото където се беше скрила.
Той я попита : "Какво искаш...защо си тук.....следеше ли ме ?"

Сакура се стресна и със заекващ глас успя само да каже "А-а-аз ..Аз...Аз се изгубих"

Той стовари смразяващия си поглед върху нея,който доста ясно изразяваше недоверието му спрямо нея.

Сакура набра смелост като каза "Аз съм Харуно Сакура от селото Коноха ,изгубих се и не мога да намеря пътя към дома,единственото което искам е да намеря място за пренощуване"


Момчето дълго и изпитателно гледаше Сакура.След извесно време продума само: "Можеш да останеш тук,но на сутринта си заминаваш"

Сакура успя само да кимне и се намести удобно до огъня за да се стопли...
Минаха няколко секунди когато тя продума,,,,
"Не разбрах името ти "

След като не получи отговор...Тя реши да не задава повече въпроси и се приготви за сън.Беше толкова изморена,че в момeнта в който успя да се намести удобно на земята заспа моментално.

На сутринта Сакура се събуди с първите слънчеви лъчи които галеха лицето и.Със ставането си, тя се поогледа за момчето което не пожела да каже името си,но беше достатъчно добър да и позволи да пренущува при него.Видя че огъня е загаснал,а от непознатия нямаше и следа."Явно е тръгнал още преди изгряването на Слънцето" - помисли си Сакура "Е,добре!Време е да се опитам да намеря пътя към дома" Събрала цялото си позитивно мислене ,Сакура се отправи на път за дома (само дето не знаеше на къде се отправя ).
`СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ`
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Saber*
Admin
Admin
Saber*

Брой мнения : 674
Age : 23
Местожителство : tokyo
Registration date : 15.06.2008

~ Фен Фикче~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~ Фен Фикче~   ~ Фен Фикче~ EmptyЧет Юли 17, 2008 8:34 pm

Да хареса ми...
Искам още 13797

_________________
~ Фен Фикче~ Blood
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Zhiro
* Little Angel *
* Little Angel *
Zhiro

Брой мнения : 333
Age : 29
Местожителство : The dark Plain of Chaos
Registration date : 15.06.2008

~ Фен Фикче~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~ Фен Фикче~   ~ Фен Фикче~ EmptyЧет Юли 17, 2008 8:57 pm

дотук добре, ама тва мистериозно момче много ми звучи като някаква подмладена версия на орочимаро 12010
ще пускаш ли скороследващата глава че ми стана интересно
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://pfsub.bulboard.com/
Ryuugu Rena ~
Admin*
Admin*
Ryuugu Rena ~

Брой мнения : 590
Местожителство : Nothwhere...
Registration date : 15.06.2008

~ Фен Фикче~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~ Фен Фикче~   ~ Фен Фикче~ EmptyЧет Юли 17, 2008 10:13 pm

Емз чела съм тоя фик, ноо няма да откажа и да го прочета отново smile ^_^ Интересен е и поне на мен ми харесва .

_________________
~ Фен Фикче~ 33ah4t1
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://antichalga-animefans.bulgarianforum.net
~One Wish~
SiS of baby*
SiS of baby*
~One Wish~

Брой мнения : 244
Age : 25
Registration date : 15.06.2008

~ Фен Фикче~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~ Фен Фикче~   ~ Фен Фикче~ EmptyПет Юли 18, 2008 2:51 pm

13797 За искащите....няма да ви мъча повече...заповядайте..!! lol!

След 3 дена преходи и безуспешно лутане,Сакура беше на върха на изтощението,не беше се хранила откакто за последно видя селото Коноха (преди да се изгуби).Но не беше чак толкова зле,все пак беше намерила няколко запустели храсчета с диви капини но и това не беше достатъчно.

Сакура спря да почива до едно ручейче, което игриво се вливаше в едно поточе.Самата обстановка беше доста завладяваща,слънчевите лъчи сякаш се процеждаха през клоните на дърветата,сладките песни на птиците бяха като музика за ушите на момичето.
Започваше да се смрачава и Сакура реши да пренощува на това толкова спокойно място....Събирайки достатъчно сухи клонки за огрев,тя се зае да запали огъня.След като приключи с това,реши че няма да е лошо да се изкъпе в потока,все пак дрехите и бяха целите прашни,а самата тя не се чувстваше комфортно с цялата тази мръсотия по тялото си...

Наслаждавайки се на студената вода и осещайки как цялата мръстотия пада от тялото и,Сакура се облегна на една скала близо до сушата и сякаш забрави за заобикалящата я среда,не я интересуваше нищо друго освен това че не можеше да се насити на момента.

------------------------------------------------------------------------------------

Изморен от път Сакуке реши да намери място където да почива,беше се сетил че наблизо трябва да има поток с прясна вода и реши да се отправи натам.
Не след дълго беше намерил мястото,но както се оказа и той сам видя,някой друг го беше изпреварил.Реши да се покрие за извесно време,така ще има възможност да огледа наоколо,и най вече го интересуваше кой още знаеше за това място.Той самия го беше открил преди време и знаеше за съществуването му,но се съмняваше че някой би прекрачил толкова навътре в гората.

Чу се шум,някъде от към потока,което моментално прикова погледа на Сасуке.
Там седеше изправено голо тяло,в първия момент Саске не обърна внимание,докато не се загледа по обстойно и разбра че това не е някой грамаден мъж,а по скоро беше жена,позагледа се още малко и установи че това момиче е същото от по предната вечер... "Сакура,май така се казваше"-помисли си той "Какво прави тук?"

Не разкри веднага скривалището си,но продължи да гледа,като погледа му се плъзна по голото тяло на Сакура,той изпиваше с очи всеки сантиметър от тялото и.Тя имаше най нежното тяло,самата извивка на врата беше толкова деликатна,талията толкова малка,а заобленото малко дупенце...тази гледка го накара да се почувства някак странно и да изпитва някакви непознати за него желания досега.Сасуке,искаше по бързо тя да се разкара от там,защото мразеше да има хора около него,но разбирайки че тя явно имаше намерението да прекара ноща там,той нямаше друг избор и реши да се покаже.

Сакура забелява някакво размърдване от към дърветата,стресната тя изтича за камата си и заела отбранителна позиция изчака да види нещото което се покаваше от мрака.Ококорила очи тя видя същото лице от преди няколко дни "Това момче да не ме следи "-помисли си тя...

"Какво искаш" - попита най накрая тя...

"Мисля че трябва да си по предпазлива тези места са опасни,за момиче като теб" - отговори той

"Мога да се пазя и сама....За какво си дошъл?!"

Сасуке не отговори на въпроса и,но и явно беше по заинтересуван от голотата на момичето,поне успя да я огледа доста добре,като се има наизпредвид че до преди минута я изследваше в гръб,а сега се беше разкрила доста пищна гледка пред очите му,гърдите и бяха малки и стегнати,от лунната светлина кожата и придобиваше странен и в същото време завладяващ цвят , а зелените и влажни очи едва не го повалиха на земята.Накрая реши само да вметне,като се опитваше да се владее и да придобие по незаинтересован вид:

"Не те ли притеснява голотата ти ?"

Сакура го изгледа тъпо,като не проумяваше за какво говори,изведнъж погледна надолу и разбра че стои гола пред непознатия.Силен писък се разнесе из гората,а самата Сакура беше толкова изчервена от срам че побягна към потока и се потопи моментално в студената вода.

"КАКВО МЕ ГЛЕДАШ,ПОДАЙ МИ ДРЕХИТЕ ИЛИ НЕЩО С КОЕТО ДА СЕ ПОКРИЯ" - Сакура викаше и недоволстваше от факта че този перверзник,стоеше пред нея с цялото си нахалство и ако не от добри маниери то от благопреличие трябваше поне да се засрами.

Саске подаде дрехите на Сакура,като се стараеше да не скъсява много дистанцията между двамата...

"Благодаря,А сега се обърни или изчезни за да се преоблека" - изсъска Сакура,която беше видимо ядосана
Сасуке не обърна внимание на тона с който му говореше зеленоокото момиче, и се запъти към гората като бавно изчезна в мрака.

-------------------------------------------------------------------
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Zhiro
* Little Angel *
* Little Angel *
Zhiro

Брой мнения : 333
Age : 29
Местожителство : The dark Plain of Chaos
Registration date : 15.06.2008

~ Фен Фикче~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~ Фен Фикче~   ~ Фен Фикче~ EmptyПет Юли 18, 2008 2:58 pm

13669 13669 13669 13669 леле тва се обърна на хентаи фикшън 13669 13669 13669
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://pfsub.bulboard.com/
Saber*
Admin
Admin
Saber*

Брой мнения : 674
Age : 23
Местожителство : tokyo
Registration date : 15.06.2008

~ Фен Фикче~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~ Фен Фикче~   ~ Фен Фикче~ EmptyПон Юли 21, 2008 11:40 pm

Аа аз такива обичааааам
Искам друга главаа panda panda monkey monkey 210

_________________
~ Фен Фикче~ Blood
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
~ Фен Фикче~ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ~ Фен Фикче~   ~ Фен Фикче~ Empty

Върнете се в началото Go down
 
~ Фен Фикче~
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
For anti-chalga and anime fans! :: Творчество :: Фен фикшън-
Идете на: